Alla inlägg den 18 februari 2009

Av Maria Lorentzon - 18 februari 2009 20:14

Man brukar ju säga att med ont kommer alltid gott. Det låter bra, då kan man vänta på det goda att komma när man bara har ont omkring sig.

Men måste man inte då också tänka tvärtom? Med allt gott kommer alltid ont... Så när man väl mår perfekt... då är det bara att vänta på det onda att komma?


Tragiskt.

Av Maria Lorentzon - 18 februari 2009 20:08


Så... nu är vi tillbaka. Min underbara familj är tillbaka. Eller jag och sambon i alla fall. Barnen halkar lite efter. De har feber som vi hade för två dagar sen men de får två dagar på sig att bli friska sen är det försent :)


Sjukdomstider... det är svårt att åka till ICA och inte försöka hålla andan genom hela mataffären för att alla, ALLA omkring en nyser, hostar, snörvlar och torkar av sig på kundvagnen. Fy fasiken vad mycket bakterier det finns överallt!

Och det som skrämmer mig är att de pratas att  vi kanske snart blir immuna mot antibiotika... vad fasiken gör vi då??? Det räddar ju multom med människor varje dag???


Hoten omkring oss är verkligen oändliga. Om det nu blir miljökatastrofer, världskrig, SARS-viruset eller något annat som gör att människan dör ut... det känns som de tävlar hand i hand och slåss om att få vinna. De verkar bara bli starkare och duktigare för varje år... vi människor ha absolut ingen chans. 

Ovido - Quiz & Flashcards